Partners & Friends

Staysafeandclean is tot stand gekomen door de inzet van een aantal betrokken ondernemers. Mocht u op zoek zijn naar betrouwbare en plezierige partners die hun hand niet omdraaien voor een uitdaging kijkt u dan vooral eens bij deze partijen.

Ivon van den Akker heeft ons logo, de look & feel en de designs voor Staysafeandclean.com gemaakt. Ivon is een zeer ervaren freelance art director en doet concept en creatie.

Kijk voor meer werk van ivon op haar website www.ivon.online

Juridisch advies is alleen wardevol als het rekening houdt met de praktijk van alle dag. Met diepgaande inhoudelijke kennis van ICT in al haar aspecten en de kwalificaties en ervaring binnen de rechtspraktijk is STIMMT een betrouwbare en pragmatische partner.

Voor al uw juridische vraagstukken kijk op www.stimmt.nl 

Forms Broker is een onafhankelijk full service bedrijf dat zich richt op de zakelijke markt. Met meer dan 100 jaar ervaring in de grafische industrie verzorgen wij, voor onze relaties, ontwerp, alle soorten print- en drukwerk, drukwerkbegeleiding, direct mail, voorraadbeheer en fulfillment. Hierbij staat snelheid en flexibiliteit, zonder dat de kwaliteit hierbij verloren gaat, centraal.

Kijk voor meer informatie op www.formsbroker.nl/

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »